Pangolin Forum  

Go Back   Pangolin Forum > Software > Laser Software Networking

Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2011, 04:28 PM
hugobox hugobox is offline
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default QM2000 offline

I'm having problems connecting to a Basic QM2000 laptop version. It used to work perfectly on a pc running Vista, now I've set it on a win7 64-bit, and when I run for example Pangolin's LaserShow Video, the "System change detected" popup appears, and it then shows that the QM2000 is detected but is OFFLINE. I can ping the device with 1ms ping times. I've tried installing the Win7NetworkFix, but I still get the same Offline status. What can I try to make it work?

Reply With Quote
Old 12-07-2011, 02:07 PM
Cyberb0b's Avatar
Cyberb0b Cyberb0b is offline
Very helpful member
Join Date: Oct 2008
Location: Netherlands, Purmerend
Posts: 132

Did you already try to replace the network cable?
Reply With Quote
Old 12-20-2011, 11:18 AM
Lasersource's Avatar
Lasersource Lasersource is offline
Very helpful member
Join Date: Dec 2010
Posts: 70

If it isn't the cable or your firewall (had that problem with windows 7) than try to disconnect the CAT5 cable from the LD card and reconnect it.

if this is not working. try to put the card off. (disconnect the power) and wait for a few seconds and reconnect.

Mostly of the time this work. We had the same problem.
once the ldcard is reconnected and was online again i had no problems anymore.
Always remember you're unique, just like everyone else.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2003-2015 Pangolin Laser Systems